World baking day today!

 

Bakers, unite!

Vandaag is het World Baking Day, waarbij alle bakkers ter wereld aangemoedigd worden om uit hun comfort zone te stappen en is ‘goe zot’ te doen! Op de site www.worldbakingday.com kan je op verschillende niveaus recepten vinden voor cakes, taarten en gebak die net dat ietsje meer of helemaal over the top ‘gepimpt’ zijn. Denk aan een gewone cake die plots een chocoladebom met heerlijke frosting werd, een koekje dat plots tot een gevulde zoete zonde werd getransformeerd of, op nummer 1, een simpel soesje waar een over the top cream puff cake van gemaakt werd!

Ik ben dan ook super vereerd dat ik gevraagd werd als één van de Belgische vertegenwoordigers van dit project. Ik koos mijn geliefde chocolade brownies en combineerde het met mijn andere lievelingstaart: cheesecake. Resultaat? Cream cheese brownies op level 53 en, al zeg ik het zelf, super overheerlijk lekker!!!

En nu potten uit de kast, mixers in de aanslag en bakken maar! BAKE BRAVE!