Verschillende smaken vind je op Coolinary!

Moshpot is in vakantiemodus, en jullie waarschijnlijk ook, dus we gaan er niet teveel woorden aan vuil maken!

De post van vandaag is geïnspireerd op Coolinary. De foodblog van Yves Van de Ven is, om het zacht uit te drukken, om van te watertanden. Meer zelfs Sid Frisjes, want da’s het foodie-alter-ego van Yves, slaagt er  met zijn verslagjes, tips en recepten keer op keer in om onze ogen, hart en speekselklieren op hol te brengen.

Gelukkig voor ons was Sid één van de eersten om tips te geven voor Moshpot. Als Muziekliefhebber (jaja, met hoofdletter M) kan u hem op de betere festivals terugvinden. Altijd al willen weten welk kraampje op Groezrock, Graspop of Pukkelpop de beste prijs-kwaliteitsverhouding of uitmuntend festivalfood in de aanbieding heeft? Slechts 1 adres…

Op zijn blog heeft Mr Frisjes de rubriek ‘Smaken Verschillen’, waarin hij de favoriete recepten van een hele reeks band uit de doeken doet. Moshpot mocht twee receptjes uit het aanbod kiezen en koos watertandend voor de Parmigiano de Melanzana, favoriet van Confuse The Cat. Een lekker en veggie ovenschoteltje, wat wil zeggen dat je het een dag van tevoren thuis kan klaarmaken en achteraf enkel nog moet opwarmen.

Ennnnn… in primeur: het allereerste DESSERT op Moshpot! De koekjestaart van Starfucker maakt je al vrolijk door gewoon het recept te lezen. Laat ons dus maar weten wat voor een feestje er bij jullie werd gemaakt met de simpele en oeroude klassieker die je zowel Eddy Wally als de Compact Disk Dummies kan voorschotelen! (Ideaal receptje om te maken tijdens deze miezerige zomerdagen, trouwens…)

Wil je meer weten of Sid Frisjes? Surf dan snel naar www.coolinary.be of neem contact op via info@coolinary.be