Spaghetti il forno

Voor een schaal van ca 26 x 36 cm (12-15pers.)

Ingrediënten

1kg — Spaghetti

3 el — Italiaanse kruiden

3 el — Olijfolie

3-4 teentjes geperse knoflook

4 kuipjes Kruidenroomkaas

4 x 450g — Gezeefde tomaten in brik

300g — Geraspte kaas

Peper en zout

Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie en voeg de geperste knooflook en italiaanse kruiden toe, laat even aanbakken.
  2. Voeg al roerend de gezeefde tomaten toe. Voeg de kruidenroomkaas toe en kruid verder af met peper en zout.
  3. Kook de spaghetti “al dente” en spoel onder koud water.
  4. Doe de spaghetti in de saus en giet het mengsel in de ovenschaal.
  5. Verdeel de geraspte kaas over de schotel.
  6. Plaats gedurende +- 15-20′ in een voorverwarmde oven van 200 graden.