Snelle paprikasoep à la Britt

Voor 3 liter soep

4 uien

4 paprika’s

4 wortelen

4 witte boterhammen

4 bouillonblokjes (naar smaak)

3 liter water

Boter Peper & zout

Eventueel peterselie en/of room naar smaak

Kok: Britt Vermonden (brittjevermonden@hotmail.com)

1. Neem een pot die groot genoeg is.

2. Snij de uien in stukjes en stoof ze in boter in de pot.

3. Pel de paprika’s en snij ze in stukjes. Voeg ze bij de ui.

4. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Doe ze ook in de pot.

5. Doe het water en brood erbij.

6. Laten koken.

7. Mix de soep en doe er eventueel nog wat water bij als je ze te dik vindt.

8. Kruid af en voeg room en peterselie toe naar smaak!

Serveer met een stukje brood.

LET OP: Als je meerdere dagen van de soep wil eten moet je ze elke dag even op het vuur zetten en laten DOORKOKEN, anders wordt ze zuur!