Pastasalade

Kok: Lex Vlooswijk – lex.vlooswijk@skynet.be

Ingrediënten:

-500 gr penne of farfalle
-Saffraan
-4 stelen witte selder
-Gedroogde cranberries of rozijnen
-Roquettesla
-Notenolie

Bereiding:
1. Kook de pasta met zout en saffraan
2. Kuis de selder en snij hem in kleine stukjes
3. Wanneer de pasta bijna gaar is, voeg de selder erbij. Laat even doorkoken, giet de pasta af en laat afkoelen.
4. Meng de cranberries of rozijnen en roquette onder de pasta en schep om met de notenolie.
Nu heb je een basispasta! Gebruik je eigen inspiratie of kijk verder op deze pagina voor ingrediënten die je pasta pimpen tot een volwaardige maaltijd!
Pimp je pasta: 
-Veggie: Met harde geitenkaas en noten
-Vis: Met mosseltjes en/of scampi en/of grijze garnalen
-Kip: Met in honing gekarameliseerde kippenblokjes