Lekker, de N9 in Eeklo!

 

Zoals jullie als organisator al dan niet zullen weten, is het niet altijd even makkelijk om een lekker en voedzaam alternatief voor veganisten of mensen met bepaalde allergieën zoals lactose-intolerantie, te voorzien. Dankzij N9 komt daar nu verandering in! Op dessertvlak dan toch…

Wie dacht dat het onmogelijk was om iets smaakvols te maken dat net van de bakker lijkt te komen, toch geen zuivel of eieren bevat en zelfs niet zo moeilijk is om te maken, moet deze appeltaart  zeker eens maken.De taart heeft wat meer (voor)bereidingstijd nodig dan sommige andere recepten, maar is zeker de moeite waard!

Geen optredens gepland? Probeer het dan gewoon eens uit en trakteer je collega’s, leden, vrijwilligers dan op een stukje.. Succes gegarandeerd
Ps: stuur ons ook een stukje op, hmmmm…

N9 in Eeklo staat bekend om zijn héérlijke catering en leggen hun artiesten altijd in de watten. Ook als bezoeker ben je er meer dan welkom en kan je er terecht voor toffe optredens, interessante cursussen en leuke zomerconcerten. Zelfs de kinderen worden er met een leuk aanbod gesoigneerd. Meer weten over N9? Bezoek dan zeker eens www.n9.be om je bezoekje aan Eeklo te plannen!

Nog niet overtuigd om het recept eens uit te proberen? Lees dan zeker het verslagje van The Henhouse Prowlers. Zij kwamen op 4 maart 2011 naar N9 en kregen de overheerlijke appeltaart voorgeschoteld. Niets dan lovende woorden, lees zelf maar!

THE HENHOUSE PROWLERS (US) (4/03/2011 @ N9) on their blog:

We woke at 3:00 p.m. local time and had ninety minutes to get ready to leave for our next show at N9 in Eeklo, Belgium. The drive through Antwerp was beautiful and less than fleeting with heavy traffic and a surly policeman who forced us to take a detour after he saw us laugh at him! Our trusty host Stijn managed to get us to the club with time to spare, despite the driving problems. The room was a fantastic listening room with a great sound system and extremely competent engineer named Patrick. 
With an hour to spare before the performance, we were treated to an incredible dinner. A heavenly homemade tomato soup, chicken, rice, curry sauce, wine, and an apple tart (made without any milk or butter, believe it or not) for dessert that puts the best bakeries in the US to shame. 
The show was very well attended and the audience listened intently. It’s really wonderful to be able tell some of the same stories we tell in America and know that the folks here get what we’re doing. Two encores later, we finished with our semi-a-capella Ain’t it a Shame and met some of the fine people of Eeklo. I met a musician that truly knew as much or more than I did about our banjo heroes. We spoke of Greg Cahill, Jim Mills, Alan Munde and Noam Pikelny as if we spoke the same language.