Familyfood for bands!

Toen ik gisteren op een familiefeestje zat, werd er uiteraard gepraat over Moshpot. Wat is dat nu net, die website? En koken voor bands, hoe doe je dat?

Het concept was snel duidelijk voor de tantes, nonkels, nichtjes en vrienden van de familie. Maar dan vroeg ik hen wat zij zouden koken voor bands. Hadden zij ook lekkere, makkelijke, snelle recepten? Of zouden ze eerder een vijfgangenmenu maken?

Het resultaat klonk zo verrassend lekker dat ik besloot om de recepten te vragen en ze, uiteraard, op de Moshpot Wall Of Fame te zetten. Ik heb voor elk recept een naam verzonnen die alle eer aan de chef-koks aandoet. Gerechten uit de thuiskeuken op het bord van je artiest. Want het is belangrijk dat je gasten zich direct thuis voelen, toch?

Beginnen doen we met de ‘Snelle paprikasoep à la Britt’.  ZO gemakkelijk… Je kan de soep makkelijk een dag op voorhand maken en je kan er enkele dagen van eten. Het receptje is ideaal als voorgerechtje met een stukje brood (niet alle bands eten graag soep, dus best nog iets extra voorzien).

Ook kan het een makkelijke en lekkere snack zijn voor je medewerkers tijdens de opbouw van een festival of op een koude avond!

De volgende pasta’s zijn supersnel klaar en oh zo lekker… We hebben ‘De luiewijvenpasta van Greet’, een simpel recept met 3 basis ingrediënten waarvoor je enkel 2 potten en een vuur nodig hebt. Je kan het gewoon à la minute klaarmaken! ‘Greets overheerlijke koude pasta’ kan je ook grotendeels de dag op voorhand klaarmaken en is ideaal voor een warme zomerdag.

De ‘Rijkelijke pastaschotel op Hanne’s wijze’ is een pasta om je vingers bij af te likken. Hij zit boordevol pasta en groentjes en is dus ideaal voor de grote honger! Hij heeft het zuiderse gevoel om in de zomer gegeten te worden en de ingrediënten om je blij te maken op een koude winteravond. Simpel maar toch feestelijk!

Heb jij ook nog een eigen succesrecept of een klassieker van de bomma? Stuur het dan zeker door naar inne@moshpot.be of stuur alles door via het contact-formulier!