Eerlijk eten in De Roma!

De Roma in Borgerhout is ongetwijfeld één van de meest authentieke en prachtige theaterzalen die we in ons Belgenlandje hebben. Naast de gevarieerde programmatie (van theater en dans tot -natuurlijk- muziek), kunnen ook de artiesten in de backstage zich tegoed doen aan een gevarieerd menu.

In de backstagekeuken zijn eerlijkheid en eenvoud belangrijke pijlers. Wat we al vaker te horen kregen, wordt hier nog maar eens bevestigd door Kok Anke Van Espen: gewone, simpele Belgische maaltijden worden altijd geapprecieerd! Het bewijs ervan is de Tomatensoep met balletjes die Anke al voor Grote Sterren als Toots Thielemans klaarmaakte. Supersimpel, zoals in oma’s keuken, maar overheerlijk!

Wil je het toch iets moderner? Probeer dan eens de Conchiglie met bloemkool
Moeilijke naam voor een super lekkere én simpele pasta. :-) Hij is daarbovenop ook nog eens lekker licht, belangrijk wanneer een artiest voor z’n optreden wil genieten van een goeie maaltijd!

Wil je meer weten over Anke? Surf dan zeker eens naar haar blog Food Before Brains.
Je kan er niet alleen lezen over eten an sich, maar ook over Anke’s leven en het eten dat ze erin tegenkomt.

Alvast één van Moshpot’s genomineerden voor beste feel-good-blog van dit jaar!