Battle Royal

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Pop In Malle deze zaterdag ‘Battle Royal’. Onder een stralende zon en met motto ‘No drop-outs, pure knock-outs!’, kon je er genieten van de beste rockabilly muziek, pintjes drinken op een terras met prachtige guirlandes en de mooiste tattoos en jaren ’50 outfits spotten.

Niet alleen op het terras was het heet, maar ook op het podium steeg de temperatuur ferm de hoogte in. Met maar liefst 6 bands op de affiche waren er veel mondjes om te voeden. Omdat de bands op verschillende uren toekwamen koos de organisatie voor een makkelijke ‘Knock-out Chili’. De chili werd een dag op voorhand klaargemaakt en de bands konden hem zelf opwarmen en opeten met een stukje brood.

Tip: Als je het eten niet kan opdienen, maak de rest van de backstage dan extra gezellig! Creëer een oase van rust , waar je niet kan binnenkijken en niet constant mensen binnen-en buitenlopen. Je kan de band een rondleiding geven bij aankomst en de ruimte gezellig maken door elke band een eigen tafel te geven met bv. wat koekjes en chips erop.

Dankzij de medewerkers, bands en ,natuurlijk!, het talrijk opgekomen publiek, was Battle Royal ook dit jaar weer meer dan geslaagd! Om half 5 ’s morgens werd de laatste Trappist uitgedeeld en de deur gesloten. En gelukkig was er nog wat chili over… Hmmmmm!

Tot volgend jaar!