A lazy saturday afternoon…

Op een luie zaterdagnamiddag – en ok, misschien was er een klein katertje bij betrokken – wou ik mijn eerste quiche bakken. Met een fijne avond achter mij en een nog fijnere avond in het vooruitzicht, ging ik met mijn laptop naar de keuken en zwierde ik verschillende recepten bij elkaar. Het resultaat? Een heerlijke, gezonde en hartelijke quiche met broccoli, champignons en gerookte zalm.. Zalig!

De hartige taart was de volgende ochtend het perfecte anti-kater gerechtje en goed in de koelkast kon ik hem nog een tweetal dagen bewaren. En dan denk ik, als het voor jezelf al zo makkelijk te maken is, dan is het voor artiesten al helemaal geen moeite.. toch!?

Het is vrijdag, dus ga alvast naar de winkel want wie weet heb jij morgenmiddag ook zo’n zin om een heerlijke, al dan niet anti-kater, quiche te maken!